W Święto Trzech Króli zapraszamy na wyjątkową kulinarną ucztę w wykonaniu Oliwii Bernady z TOP CHEF. Trzydaniowy obiad to podróż do tradycyjnych, dawnych spotkań, gdzie wraz z początkiem roku zajadano się bakaliami, które miał przynieść dostatek w całym roku.
ZUPA
Consommé z kwaśnej kapusty z mięsem kaczym i kluską lubczykową
- DANIE GŁÓWNE
Szynka z sosem bakaliowym z pieczonymi w maśle francuskimi ziemniakami i fenkułem.
- DESER
Mus sezamowy z karmelową praliną i granatem.
CENA 79 PLN/os
Zamówienia przyjmujemy do 5 stycznia do godz. 13:00.
Odbiór dań w dniu 6 w godz. 10-14
Zamówienia 22 241 75 00
rezerwacje@pulawskaresidence.com.pl
Gwarancją rezerwacji jest wpłata 100% zaliczki. Płatności przyjmujemy kartą, gotówką lub blikiem.